Reklame
Reklame

Firmainfo

  • Om Os
  • Kontakt Os
  • Pressemeddelelser
  • Advertise With Us
FXEmpire Team

FX Empire er FX Empire Networks flagskib.

FX Empire Network er sammensat af finansielle sider af den højeste kvalitet.

Indenfor FX Empire Network forsyner vi vores læsere med de mest specialiserede og mest betimelige tekniske analyser, fundamentale analyser og nyheder; dette for at styrke dem, så de kan foretage de bedst mulige finansielle beslutninger for dem selv.

FX Empire Networks nyhedsredaktion og analyseafdelinger følger de internationale markeder tæt og skaber egenudviklet højkvalitetsindhold på daglig basis. FX Empire Networks medlemmer af nyhedsredaktionen og analyseteamet har alle akademiske baggrunde indenfor finansfaget eller lignende; de fleste har over 10 års erfaring indenfor faget.

Alle FX Empires analytikere har minimum syv års erfaring med Forex-handel og -analyse. FX Empires analyseteam skaber dagligt og ugentligt tekst- og videobaserede analyser og tilbyder prognoser angående, hvor de mener, at markederne er på vej hen. Vores læsere bliver forsynet med data, vist både i tekster, grafer og videoer, hvilket giver dem den største forståelse af, hvad der foregår på markedspladsen.

Vi forøger konstant vores nyhedsredaktioner og vores analyseafdelinger, da vi stræber efter at udvide det indhold, som vi leverer til FX Empire Networks gæster.

Trusted Media Partners

Bloomberg
Yahoo finance
Nasdaq
Investing
TradingView

Our Team

Din Grinshtein
Din Grinshtein
CTO
Ariel Young
Ariel Young
VP Business Development
Roy Schlusselberg
Roy Schlusselberg
Financial Controller
Alexander Amdor
Alexander Amdor
VP Product

Handl Med En Reguleret Mægler

FXEMPIRE
FØLG OS
VIGTIGE FRASKRIVELSER
Indholdet på hjemmesiden inkluderer generelle nyheder og publikationer, vores personlige analyse og meninger og indhold leveret af tredjeparter, som kun er beregnet til uddannelses- og forskningsformål. Det udgør ikke og bør ikke læses som nogen anbefaling eller råd til at foretage nogen som helst handling, herunder at foretage investeringer eller købe et produkt. Når du foretager en økonomisk beslutning, skal du udføre din egen due diligence-kontrol, anvende dit eget skøn og konsultere dine kompetente rådgivere. Indholdet på hjemmesiden er ikke personligt rettet til dig, og vi tager ikke højde for din økonomiske situation eller dine behov. Oplysningerne på dette websted leveres ikke nødvendigvis i realtid og er heller ikke nødvendigvis korrekte. Priserne, der er angivet heri, kan leveres af markedsproducenter og ikke af børser. Enhver handel eller anden økonomisk beslutning, du træffer, er på dit fulde ansvar, og du må ikke stole på nogen information, der leveres via hjemmesiden. FX Empire yder ingen garanti vedrørende nogen af oplysningerne på webstedet og bærer intet ansvar for eventuelle handelstab, du måtte lide som følge af brug af oplysninger indeholdt på webstedet. Webstedet kan indeholde reklamer og andet salgsfremmende indhold , og FX Empire kan modtage kompensation fra tredjeparter i forbindelse med indholdet. FX Empire støtter ikke nogen tredjepart eller anbefaler brug af tredjeparts tjenester og påtager sig ikke ansvaret for din brug af en sådan tredjeparts websted eller tjenester. FX Empire og dets ansatte, officerer, datterselskaber og associerede virksomheder er ikke ansvarlige og skal heller ikke de holdes ansvarlige for ethvert tab eller skader, der skyldes din brug af hjemmesiden eller afhængighed af oplysningerne på dette websted.
RISIKO ANSVARSFRASKRIVELSER
Dette websted indeholder information om kryptovalutaer, CFD-kontrakter og andre finansielle instrumenter og om mæglere, børser og andre enheder, der handler med sådanne instrumenter. Både kryptovalutaer og CFD'er er komplekse instrumenter og har en høj risiko for at miste penge. Du bør nøje overveje, om du forstår, hvordan disse instrumenter fungerer, og om du har råd til at tage den høje risiko for at miste dine penge. FX Empire opfordrer dig til at udføre din egen forskning, inden du foretager en investeringsbeslutning, og undgå at investere i noget finansielt instrument, som du forstår ikke fuldt ud, hvordan det fungerer, og hvilke risici der er involveret.