FXEMPIRE
Alle
Ad
coronavirus
Stay Safe, FollowGuidance
Verden
30,999,293bekræftet
961,558Dødsfald
22,590,899genvundet
Fetching Location Data…
Reklame
Reklame

Om Os

FXEmpire Team

FX Empire er FX Empire Networks flagskib.

FX Empire Network er sammensat af finansielle sider af den højeste kvalitet.

Indenfor FX Empire Network forsyner vi vores læsere med de mest specialiserede og mest betimelige tekniske analyser, fundamentale analyser og nyheder; dette for at styrke dem, så de kan foretage de bedst mulige finansielle beslutninger for dem selv.

FX Empire Networks nyhedsredaktion og analyseafdelinger følger de internationale markeder tæt og skaber egenudviklet højkvalitetsindhold på daglig basis. FX Empire Networks medlemmer af nyhedsredaktionen og analyseteamet har alle akademiske baggrunde indenfor finansfaget eller lignende; de fleste har over 10 års erfaring indenfor faget.

Alle FX Empires analytikere har minimum syv års erfaring med Forex-handel og -analyse. FX Empires analyseteam skaber dagligt og ugentligt tekst- og videobaserede analyser og tilbyder prognoser angående, hvor de mener, at markederne er på vej hen. Vores læsere bliver forsynet med data, vist både i tekster, grafer og videoer, hvilket giver dem den største forståelse af, hvad der foregår på markedspladsen.

Vi forøger konstant vores nyhedsredaktioner og vores analyseafdelinger, da vi stræber efter at udvide det indhold, som vi leverer til FX Empire Networks gæster.

FØLG OS

Management Team

Din Grinshtein
Din Grinshtein
CTO
Ariel Young
Ariel Young
VP Business Development
Eli Viater
Eli Viater
VP Finance
Alexander Amdor
Alexander Amdor
VP Product

Handl Med En Reguleret Mægler

  • Din kapital er i risikozonen