broker

BlackBull Markets Anmeldelse 2022

Your capital is at risk.

FX Empire sticks to a strict review standards.Learn how we make moneyandour review methodology.
BlackBull Markets Main Features
☑️
Reguleringer
FMA (New Zealand), FSA(SC) (Seychellerne)
️🗺
Supported Languages
Engelsk, Spansk, Kinesisk
💰
Products
Valutaer, Varer, CFDs, Indekser, ETFs, Aktier, Obligationer, Fremtider, Optioner
️💵
Minimumanbringelse
$200
💹
Maks. Gældsætningsgrad
1:500 (FMA), 1:500 (FSA(SC))
🖥
Handelsskranketype
ECN, Ingen dealing desk, STP
Se mere
Check if...
unknownBlackBull Markets accepts clients from your country:
Choose your country:

Your capital is at risk.

broker

Your capital is at risk.

See BlackBull Markets Full Information
Broker General Information
Handelsegenskaber
Other Details
Hovedkvartersland
New Zealand
Grundlæggelsesår
2014
Reguleringer
FMA (New Zealand), FSA(SC) (Seychellerne)
Offentligt Handlet
Nej
Antal Ansatte
0-50
Handelsskranketype
ECN, Ingen dealing desk, STP
Handelsplatforme
MT4, MT5, WebTrader
Begrænsede Lande
USA, Den Russiske Føderation, Burundi, Republikken Congo, Cuba, Nordkorea, Irak, Guinea-Bissau, Mali, Nicaragua, Iran, Haiti, Sudan, Yemen, Panama, Ukraine, Palestine, Centralafrikanske Republik, Libyen, Syrien, Pakistan, Venezuela, Libanon, Myanmar (Burma), Somalia, Sydsudan, Spanien, Afghanistan, Zimbabwe, Hviderusland
Supported Languages
Engelsk, Spansk, Kinesisk
Minimumanbringelse
$200
Maks. Gældsætningsgrad
1:500 (FMA), 1:500 (FSA(SC))
Depositumsmuligheder
Bankoverførsel, Kreditkort, Skrill, Neteller, Webmoney, QIWI
Hævningsmuligheder
Kreditkort, Skrill, Neteller, Webmoney, QIWI
Faste Spreads
Ja
Kommission På Handler
Ja
Products
Valutaer, Varer, CFDs, Indekser, ETFs, Aktier, Obligationer, Fremtider, Optioner
Minikonto
Ja
Premium-Konto
Ja
Demokonto
Ja
Islamisk Konto
Ja
Segregeret Konto
Ja
Managed Konto
Ja
Institutionel Konto
Ja
icon

Handl Med En Reguleret Mægler

FXEMPIRE
FØLG OS
VIGTIGE FRASKRIVELSER
Indholdet på hjemmesiden inkluderer generelle nyheder og publikationer, vores personlige analyse og meninger og indhold leveret af tredjeparter, som kun er beregnet til uddannelses- og forskningsformål. Det udgør ikke og bør ikke læses som nogen anbefaling eller råd til at foretage nogen som helst handling, herunder at foretage investeringer eller købe et produkt. Når du foretager en økonomisk beslutning, skal du udføre din egen due diligence-kontrol, anvende dit eget skøn og konsultere dine kompetente rådgivere. Indholdet på hjemmesiden er ikke personligt rettet til dig, og vi tager ikke højde for din økonomiske situation eller dine behov. Oplysningerne på dette websted leveres ikke nødvendigvis i realtid og er heller ikke nødvendigvis korrekte. Priserne, der er angivet heri, kan leveres af markedsproducenter og ikke af børser. Enhver handel eller anden økonomisk beslutning, du træffer, er på dit fulde ansvar, og du må ikke stole på nogen information, der leveres via hjemmesiden. FX Empire yder ingen garanti vedrørende nogen af oplysningerne på webstedet og bærer intet ansvar for eventuelle handelstab, du måtte lide som følge af brug af oplysninger indeholdt på webstedet. Webstedet kan indeholde reklamer og andet salgsfremmende indhold , og FX Empire kan modtage kompensation fra tredjeparter i forbindelse med indholdet. FX Empire støtter ikke nogen tredjepart eller anbefaler brug af tredjeparts tjenester og påtager sig ikke ansvaret for din brug af en sådan tredjeparts websted eller tjenester. FX Empire og dets ansatte, officerer, datterselskaber og associerede virksomheder er ikke ansvarlige og skal heller ikke de holdes ansvarlige for ethvert tab eller skader, der skyldes din brug af hjemmesiden eller afhængighed af oplysningerne på dette websted.
RISIKO ANSVARSFRASKRIVELSER
Dette websted indeholder information om kryptovalutaer, CFD-kontrakter og andre finansielle instrumenter og om mæglere, børser og andre enheder, der handler med sådanne instrumenter. Både kryptovalutaer og CFD'er er komplekse instrumenter og har en høj risiko for at miste penge. Du bør nøje overveje, om du forstår, hvordan disse instrumenter fungerer, og om du har råd til at tage den høje risiko for at miste dine penge. FX Empire opfordrer dig til at udføre din egen forskning, inden du foretager en investeringsbeslutning, og undgå at investere i noget finansielt instrument, som du forstår ikke fuldt ud, hvordan det fungerer, og hvilke risici der er involveret.