FXEMPIRE
Alle
Ad
broker

Eightcap Anmeldelse 2021

Updated:
FX Empire sticks to a strict review standards.Learn how we make moneyandour review methodology.
Eightcap Main Features
☑️
Reguleringer
ASIC (Australien), VFSC (Vanuatu)
️🗺
Supported Languages
Engelsk, Spansk, Tysk, Fransk, Arabisk, Portugisisk, Kinesisk, Italiensk, Indonesisk, Vietnamesisk, Thai
💰
Products
Krypto, Valutaer, Varer, CFDs, Indekser, Aktier
️💵
Minimumanbringelse
$100
💹
Maks. Gældsætningsgrad
1:500 (ASIC), 1:500 (VFSC)
🖥
Handelsskranketype
Market Maker
Se mere
Check if...
unknownEightcap accepts clients from your country:
Choose your country:
Eightcap Full Review
See Eightcap Full Information
Broker General Information
Handelsegenskaber
Other Details
Hovedkvartersland
Australien
Grundlæggelsesår
2009
Reguleringer
ASIC (Australien), VFSC (Vanuatu)
Offentligt Handlet
Nej
Antal Ansatte
100-200
Handelsskranketype
Market Maker
Handelsplatforme
MT5
Begrænsede Lande
USA, Japan, Burundi, Republikken Congo, Cypern, Eritrea, Nordkorea, Irak, Iran, Puerto Rico, Sudan, Yemen, Tunesien, Trinidad og Tobago, Kosovo, Aserbajdsjan, Vanuatu, Palestine, Libyen, Syrien, Etiopien, Sierra Leone, Israel, Venezuela, Libanon, Myanmar (Burma), Somalia, Sydsudan, Afghanistan, Zimbabwe, Bahamas
Supported Languages
Engelsk, Spansk, Tysk, Fransk, Arabisk, Portugisisk, Kinesisk, Italiensk, Indonesisk, Vietnamesisk, Thai
Minimumanbringelse
$100
Maks. Gældsætningsgrad
1:500 (ASIC), 1:500 (VFSC)
Depositumsmuligheder
Bankoverførsel, Kreditkort, Skrill, Neteller, Bpay, Union Pay, Poli
Hævningsmuligheder
Bankoverførsel, Kreditkort, Neteller, Cash-U, Bpay, Union Pay, Poli
Kryptovalutaer
Bitcoin, Litecoin, Ripple, Ethereum
Faste Spreads
Nej
Kommission På Handler
Ja
Products
Krypto, Valutaer, Varer, CFDs, Indekser, Aktier
Minikonto
Nej
Premium-Konto
Nej
Demokonto
Ja
Islamisk Konto
Nej
Segregeret Konto
Nej
Managed Konto
Nej
Institutionel Konto
Ja
icon

Handl Med En Reguleret Mægler

FXEMPIRE
FØLG OS
VIGTIGE FRASKRIVELSER
Indholdet på hjemmesiden inkluderer generelle nyheder og publikationer, vores personlige analyse og meninger og indhold leveret af tredjeparter, som kun er beregnet til uddannelses- og forskningsformål. Det udgør ikke og bør ikke læses som nogen anbefaling eller råd til at foretage nogen som helst handling, herunder at foretage investeringer eller købe et produkt. Når du foretager en økonomisk beslutning, skal du udføre din egen due diligence-kontrol, anvende dit eget skøn og konsultere dine kompetente rådgivere. Indholdet på hjemmesiden er ikke personligt rettet til dig, og vi tager ikke højde for din økonomiske situation eller dine behov. Oplysningerne på dette websted leveres ikke nødvendigvis i realtid og er heller ikke nødvendigvis korrekte. Priserne, der er angivet heri, kan leveres af markedsproducenter og ikke af børser. Enhver handel eller anden økonomisk beslutning, du træffer, er på dit fulde ansvar, og du må ikke stole på nogen information, der leveres via hjemmesiden. FX Empire yder ingen garanti vedrørende nogen af oplysningerne på webstedet og bærer intet ansvar for eventuelle handelstab, du måtte lide som følge af brug af oplysninger indeholdt på webstedet. Webstedet kan indeholde reklamer og andet salgsfremmende indhold , og FX Empire kan modtage kompensation fra tredjeparter i forbindelse med indholdet. FX Empire støtter ikke nogen tredjepart eller anbefaler brug af tredjeparts tjenester og påtager sig ikke ansvaret for din brug af en sådan tredjeparts websted eller tjenester. FX Empire og dets ansatte, officerer, datterselskaber og associerede virksomheder er ikke ansvarlige og skal heller ikke de holdes ansvarlige for ethvert tab eller skader, der skyldes din brug af hjemmesiden eller afhængighed af oplysningerne på dette websted.
RISIKO ANSVARSFRASKRIVELSER
Dette websted indeholder information om kryptovalutaer, CFD-kontrakter og andre finansielle instrumenter og om mæglere, børser og andre enheder, der handler med sådanne instrumenter. Både kryptovalutaer og CFD'er er komplekse instrumenter og har en høj risiko for at miste penge. Du bør nøje overveje, om du forstår, hvordan disse instrumenter fungerer, og om du har råd til at tage den høje risiko for at miste dine penge. FX Empire opfordrer dig til at udføre din egen forskning, inden du foretager en investeringsbeslutning, og undgå at investere i noget finansielt instrument, som du forstår ikke fuldt ud, hvordan det fungerer, og hvilke risici der er involveret.