broker

GKFX Anmeldelse 2022

4.1
Trust
3.9
Fees
4.5
Platforms and Tools
4.6
Kundeservice
2.9
Tradable Instruments
3.9
Account Types and Terms
4.1
Deposit and Withdrawal
4.6
Research
5.0
Uddannelse
3.6

Your capital is at risk

FX Empire sticks to a strict review standards.Learn how we make moneyandour review methodology.

How Do We Rate?

Understanding a broker’s strengths and weaknesses is crucial when you come to trade forex and CFDs. FX Empire's proprietary rating system was developed for exactly this purpose. Our reviewers’ knowledge and expertise put into action in order to point you to the most suitable brokers. More than 200 individual variables have been analyzed to help you choose your broker wisely. The chart below details all the categories that we evaluate and rate.
How Do We Rate Chart
Visit our methodology page to learn more about our review and rating process.
GKFX Main Features
☑️
Reguleringer
MFSA (Malta)
🗺
Supported Languages
Engelsk, Spansk, Arabisk, Russisk, Portugisisk, Kinesisk, Malajisk, Indonesisk, Thai, Vietnamesisk, Koreansk
💰
Products (CFD)
Krypto, Valutaer, Varer, Indekser, Aktier, Obligationer, Fremtider
💵
Minimumanbringelse
$0
💹
Maks. Gældsætningsgrad
1:30 (MFSA)
🖥
Handelsskranketype
STP
Se mere
Check if...
unknownGKFX accepts clients from your country:
Choose your country:

Your capital is at risk

broker

Your capital is at risk

See GKFX Full Information
Broker General Information
Handelsegenskaber
Other Details
Hovedkvartersland
Malta
Grundlæggelsesår
2015
Reguleringer
MFSA (Malta)
Offentligt Handlet
Nej
Antal Ansatte
25
Handelsskranketype
STP
Handelsplatforme
MT4, MT5
Begrænsede Lande
USA, Canada
Supported Languages
Engelsk, Spansk, Arabisk, Russisk, Portugisisk, Kinesisk, Malajisk, Indonesisk, Thai, Vietnamesisk, Koreansk
Maks. Gældsætningsgrad
1:30 (MFSA)
Depositumsmuligheder
Bankoverførsel, Skrill, Visa, Mastercard
Hævningsmuligheder
Bankoverførsel, Visa, Mastercard
Time to Withdrawal
2
Time to Open an Account
20
Kryptovalutaer
Bitcoin, Litecoin, Ripple, Dash, Ethereum
Products (CFD)
Krypto, Valutaer, Varer, Indekser, Aktier, Obligationer, Fremtider
Demokonto
Ja
Islamisk Konto
Nej
Segregeret Konto
Nej
Managed Konto
Ja
icon

Handl Med En Reguleret Mægler

FXEMPIRE
FØLG OS
VIGTIGE FRASKRIVELSER
Indholdet på hjemmesiden inkluderer generelle nyheder og publikationer, vores personlige analyse og meninger og indhold leveret af tredjeparter, som kun er beregnet til uddannelses- og forskningsformål. Det udgør ikke og bør ikke læses som nogen anbefaling eller råd til at foretage nogen som helst handling, herunder at foretage investeringer eller købe et produkt. Når du foretager en økonomisk beslutning, skal du udføre din egen due diligence-kontrol, anvende dit eget skøn og konsultere dine kompetente rådgivere. Indholdet på hjemmesiden er ikke personligt rettet til dig, og vi tager ikke højde for din økonomiske situation eller dine behov. Oplysningerne på dette websted leveres ikke nødvendigvis i realtid og er heller ikke nødvendigvis korrekte. Priserne, der er angivet heri, kan leveres af markedsproducenter og ikke af børser. Enhver handel eller anden økonomisk beslutning, du træffer, er på dit fulde ansvar, og du må ikke stole på nogen information, der leveres via hjemmesiden. FX Empire yder ingen garanti vedrørende nogen af oplysningerne på webstedet og bærer intet ansvar for eventuelle handelstab, du måtte lide som følge af brug af oplysninger indeholdt på webstedet. Webstedet kan indeholde reklamer og andet salgsfremmende indhold , og FX Empire kan modtage kompensation fra tredjeparter i forbindelse med indholdet. FX Empire støtter ikke nogen tredjepart eller anbefaler brug af tredjeparts tjenester og påtager sig ikke ansvaret for din brug af en sådan tredjeparts websted eller tjenester. FX Empire og dets ansatte, officerer, datterselskaber og associerede virksomheder er ikke ansvarlige og skal heller ikke de holdes ansvarlige for ethvert tab eller skader, der skyldes din brug af hjemmesiden eller afhængighed af oplysningerne på dette websted.
RISIKO ANSVARSFRASKRIVELSER
Dette websted indeholder information om kryptovalutaer, CFD-kontrakter og andre finansielle instrumenter og om mæglere, børser og andre enheder, der handler med sådanne instrumenter. Både kryptovalutaer og CFD'er er komplekse instrumenter og har en høj risiko for at miste penge. Du bør nøje overveje, om du forstår, hvordan disse instrumenter fungerer, og om du har råd til at tage den høje risiko for at miste dine penge. FX Empire opfordrer dig til at udføre din egen forskning, inden du foretager en investeringsbeslutning, og undgå at investere i noget finansielt instrument, som du forstår ikke fuldt ud, hvordan det fungerer, og hvilke risici der er involveret.