broker

IQOption Anmeldelse 2022

AfUpdated:
FX Empire sticks to a strict review standards.Learn how we make moneyandour review methodology.

IQ Option er en online binær options handelsplatform, der blev grundlagt i 2013. Platformen ejes og drives af et Cyprus Investment Firm (CIF) ved navn IQ Option Europe Ltd, som er en reguleret instans. Siden IQ Option begyndte sin virksomhed i 2013, har denne mægler i løbet af nogle få år formået at skille sig ud i forhold til andre binær options-mæglere på området.
Den mest bemærkelsesværdige forskel er IQ Options privatejede binær options-hand

IQOption Main Features
☑️
Reguleringer
CySEC (Cypern)
️🗺
Supported Languages
Spansk, Tysk, Fransk, Arabisk, Russisk, Portugisisk, Hindi, Kinesisk, Italiensk, Litauisk, Ukrainsk, Urdu, Thai, Tyrkisk, Aserbajdsjansk
💰
Products
Krypto, Valutaer, Varer, CFDs, Indekser, ETFs, Aktier, Optioner
️💵
Minimumanbringelse
$10
💹
Maks. Gældsætningsgrad
1:30 (CySEC)
🖥
Handelsskranketype
Dealing Desk, Market Maker
Se mere
Check if...
unknownIQOption accepts clients from your country:
Choose your country:

Your capital might be at risk

IQOption Full Review

IQ Option Anmeldelse

IQ Option er en online binær options handelsplatform, der blev grundlagt i 2013. Platformen ejes og drives af et Cyprus Investment Firm (CIF) ved navn IQ Option Europe Ltd, som er en reguleret instans. Siden IQ Option begyndte sin virksomhed i 2013, har denne mægler i løbet af nogle få år formået at skille sig ud i forhold til andre binær options-mæglere på området.

Den mest bemærkelsesværdige forskel er IQ Options privatejede binær options-handelsplatform. Fremfor at optere for en white label-handelsplatform, stillet til rådighed af en trejde part i form af en online leverandør af handelsløsninger, udviklede IQ Option deres egen handelsplatform, som er specifikt designet til at imødegå deres traderes behov. IQ Options platform kommer eksempelvis integreret med en avanceret diagrampakke og et bredt udvalg af tekniske indikatorer loadet på forhånd, så som Bollinger Bands, Moving Average, RSI og MACD.

En anden faktor, som gør IQ Option ekstremt attraktiv blandt binær options-tradere er den lave påkrævede minimumanbringelse. Ved at fastsætte den påkrævede anbringelse til 10 dollars, har IQ Option i sandhed gjort onlinehandel overkommeligt for enhver. Desuden er der tilbudet om en gratis demokonto, som potentielle klienter kan tilmelde sig og benytte til af afprøve de tjenester, som IQ Option byder på uden de er nødt til først at sætte deres penge på spil. Demokonti tilbydes normalt ikke af binære mæglere, så det er et veritabelt plus.

IQ Option Videoanmeldelse

IQ Option Reguleringer

Som tidligere nævnt, er IQ option en reguleret mægler gennem holding-firmaet IQ Option Europe. Det autoriserer denne mægler til at virke inden for det meste af Eurozonen.

IQ Option Pålidelighed

IQ Option anses af mange i onlinehandelsmiljøet som en af de mere pålidelige binær options-mæglere i branchen. IQ Option har i løbet af de foregående 4 år lagt et gevaldigt stykke arbejde i at forsikre sig, at deres klienter får en tilfredsstillende handelsoplevelse, når de handler binære på IQ Options handelsplatform.

Den kendsgerning at IQ Option er reguleret, er en anden indikation af denne binær options-mæglers pålidelighed. Som en reguleret mægler, er IQ Option juridisk forpligtet til at deltage i det administrerede ”Investors Compensation Scheme”. I fald IQ Option skulle opleve et insolvensproblem og er ude af stand til at leve op til sine kontraktlige forpligtelser, kan tradere hos IQ Option fremsætte et krav om kompensation.

IQ Option nyder ligeledes bred anerkendelse inden for den finansielle branche som en pålidelig mægler. De talrige priser og den anerkendelse, som mægleren har modtaget og vundet i løbet af årene er alle udtryk for IQ Options pålidelighed. IQ Option blev f.eks. omtalt af Global Banking & Finance Review i 2015 som den ”Bedste Binær Options-Mægler i Europa i 2015” og modtog en lignende pris fra FX Report Awards (Bedste Binær Options-Mægler).

IQ Option Handelsplatforme

Ulig de fleste binær options-mæglere i branchen, anvender IQ Option en privatejet handelsplatform, der er blevet udviklet til specifikt at imødegå handelsbehovene hos mæglerens klienter. I december 2015 søsatte de den seneste version af deres handelsplatform, IQ Option 4.0 platform. Formålet med opgraderingen af platformen var at sørge for en ukompliceret handelsoplevelse for IQ Options binære tradere. Nogle af de nye egenskaber, der kan findes på 4.0 platformen indbefatter det, at tradere gives mulighed for at forstærke deres markedsanalyse med en tidsramme på en måned ved brug af candlesticks. Dertil kommer, at IQ Option også har tilføjet 2 års pristilbud til databasen med historiske priser, hvorved tradere gives adgang til et bredere spektrum af historisk prisdata inden de tager deres handelsbeslutninger.

Andre avancerede handelsegenskaber, der kan findes på IQ Option 4.0 platform indbefatter tilføjelsen af flere nye tekniske indikatorer så som Awesome Oscillator, Stochastic Oscillator, MACD and Parabolic SAR. Disse nye tilføjelser hjælper bestemt med at forstærke markedsanalysen hos tradere, der benytter IQ Options handelsplatform.

Mobil Handel

Til tradere, som har brug for at være på farten har IQ Option også leveret mobile versioner af deres nyligt introducerede handelsplatform. Den mobile handels-app kan downloades hos GooglePlay Store og Apple’s App Store. Baseret på Apple App Stores rangliste, er IQ Options mobile app vurderet højt i mange lande.

IQ Option Handelstyper/Instrumenter

I forhold til tilgængelige aktiver, har IQ Option mange forskellige typer aktiver at vælge mellem:

 • Større & Mindre Forex-Par
 • Amerikanske Aktier
 • Eurozone & Globale Aktier
 • Globale Indekser
 • Varer

Disse forskellige typer aktiver står til rådighed for at blive handlet med klassiske Call/Put-optioner, Binære optioner eller som Turbo optioner. Forskellene mellem de 3 typer optioner er:

 • Turbo optioner – udløbstid mindre end 5 minutter
 • Binære optioner – udløbstid fra 15 minutter
 • Klassiske optioner – optioner med ubegrænset rentabilitet

IQ Option Kontotyper

IQ Option har forsynets deres tradere med 3 forskellige typer handelskonti.

 • Standardhandelskonto
 • VIP-Handelskonto
 • Demokonto

Standard Konto

Standardhandelskontoen kræver en minimumanbringelse på blot 10 dollars. Med denne konto kan tradere opnå adgang til alle de tilgængelige handelsinstrumenter og kan deltage i IQ Options ugentlige turneringer.

VIP Handelskonto

For tradere, som ønsker den ekstra specielle service gives der mulighed for at vælge VIP-handelskontoen. VIP-Kontoen kræver en minimumanbringelse på 3000 dollars og giver indehavere af en VIP-konto adgang til yderligere handelsfordele så som:

 • 3%* ekstra udbytte
 • Personlig Manager
 • Gratis adgang til turneringer

* Beløb, der krediteres kontoen for en succesfuld handel. VIP-klienter har ekstra udbytte i forbindelse med nogle aktiver.

Demokonto

Demokontoen er gratis at benytte og kræver bare, at tradere registrerer sig hos IQ Option. Registrering er en simpel og hurtig proces, som kan foretages ved at udfylde registreringsformularen og indsende den til IQ Option eller ganske enkelt ved at logge ind hos IQ Option ved hjælp af ens Facebook-konto. Efter man har logget ind på sin demokonto, får man 1000 virtuelle dollars til anvendelse i ens prøvehandel.

IQ Option Kommissioner & Udbytter

Hos IQ Option, som hos alle binær options-mæglere, bliver der ikke afkrævet kommission på nogle handler udført på IQ Options handelsplatform. Hvad tradere opnår med deres investeringer afhænger i høj grad af, hvilken type aktiver der handles.

IQ Option Anbringelses & Hævningsmuligheder

Anbringelser hos IQ Option kan foretages vha. flere metoder så som kreditkort, eWallets og bankoverførsler. Alle større kreditkort så som VISA, Mastercard og Diners accepteres alle af IQ Option. Angående eWallets indbefatter de gangbare af slagsen Neteller, Skrill og Webmoney.

Til hævninger er de anvendte metoder de samme som dem, der anvendes til at foretage en anbringelse. IQ Option pålægger ikke et minimumhævningsbeløb. Behandling af en hævningsanmodning udføres normalt inden for 24 timer. Det bør dog bemærkes, at det kan tage op til 7 dage før hele hævningsprocessen er fuldført.

IQ Option Promoveringer

IQ Option afholder jævnligt handelsturneringer, som tradere kan deltage i gratis eller for et mindre adgangsgebyr. Afhængigt af turneringstypen kan pengegevinsterne i disse turneringer række fra 100 dollars til næsten 100.000 dollars.

IQ Option Kundeservice

Kundeservicen hos IQ Option står til rådighed døgnet rundt 5 dage om ugen. Live chat-kundeservice leveres til alle IQ Options klienter, som har anbragt penge på deres handelskonto. IQ Option bør ikke desto mindre roses for at fremlægge deres hjemmeside på et dusin forskellige sprog for ikke-engelsktalende tradere.

*IQ Option accepterer ikke tradere fra de følgende lande: Rusland, Japan, Tyrkiet og Frankrig.

IQ Option Fordele & Ulemper

Fordele

 • 24/7 Kundeservice
 • Høje afkast
 • Intuitiv Handelsplatform
 • Jævnlige Turneringer
 • Reguleret mægler

Ulemper

 • Accepterer ikke tradere fra de følgende lande: Rusland, Japan, Tyrkiet og Frankrig.
 • Live chat-kundeservice kun til rådighed for reelle kontoindehavere.

IQ Option Q&A

 • Er IQ Option reguleret?

Ja. IQ Option er reguleret inden for 2 forskellige jurisdiktioner.

 • Hvor sikker er IQ Option – Er IQ Option et svindelnummer?

Foruden at efterleve alle regulatoriske krav, træffer IQ Option også stærke forholdsregler for at beskytte deres klienters personlige og finansielle informationers integritet. Al internettraffik mellem traderens computer og IQ Options servere er krypteret ved hjælp af SSL-teknologi for at forhindre enhver uautoriseret adgang.

 • Hvor er IQ Option baseret?

I forhold til IQ Option Europe er deres kontor baseret på Cypern i Yiannis Nicolaides Business Center, Agiou Athanasiou Avenue 33, 4102, Limassol. Angående IQ Option Ltd. er deres registrerede kontor lokaliseret ved Global Gateway 8, Rue de la Perle, Providence, Mahe, Seychelles.

 • Hvordan tjener IQ Option penge?

Som en binær options-mægler tjener IQ Option penge ved at opkræve differencerne mellem overkursen, betalt mellem begge sider af en binær options-handel.

 • Hvordan anbringer man penge på en IQ Option-konto?

For at anbringe penge på en IQ Option-handelskonto, kan man benytte sine kredit-/hævekort, eWallets og bankoverførsel.

 • Hvordan hæver man penge fra IQ Option?

Hævning af penge hos IQ Option kan gøres vha. kreditkort, eWallets og bankoverførsel.

 • Hvordan opretter man en konto hos IQ Option?

For at oprette en konto hos IQ Option, kan man registrere sig ved at udfylde registreringsformularen eller ved at logge ind hos IQ Option via sin Facebook-konto. Når man har oprettet en konto, er det nødvendigt at man bekræfter sin identitet.

 • Er IQ Option pålidelig?

Ja. Med deres regulerede status og talrige bedrifter og anerkendelsespriser vundet gennem årene, har IQ Option demonstreret overfor miljøet omkring onlinehandel, at man kan regne med dem og stole på dem.

 • Anvender IQ Option MetaTrader?

Nej. IQ Option anvender ikke MetaTrader-handelsplatformen. I stedet anvender de en privatejet handelsplatform specifikt designet til at imødegå deres klienters handelsbehov i forbindelse binær handel.

Konklusion

Blandt alle de etablerede binær options-mæglere i branchen har IQ Option bevist, at de befinder sig en tak over resten. Deres privatejede handelsplatform er unik og nem at benytte. Ligeledes er den en af de mest avancerede binære handelsplatforme, som man kan finde i binær options-handelsbranchen. Med deres lave anbringelseskrav og jævnlige turneringer er IQ Option sandsynligvis en af de bedste Værdi for Pengene-mæglere for enhver trader.

*Advarsel om Generel Risiko: De finansielle produkter tilbudt af firmaet er forbundet med en høj risiko og kan resultere i tabet af alle dine midler. Du bør aldrig investere penge, som du ikke har råd til at miste.

broker

Your capital might be at risk

See IQOption Full Information
Broker General Information
Handelsegenskaber
Other Details
Hovedkvartersland
Cypern
Grundlæggelsesår
2013
Reguleringer
CySEC (Cypern)
Offentligt Handlet
Nej
Antal Ansatte
200+
Handelsskranketype
Dealing Desk, Market Maker
Handelsplatforme
Proprietary
Begrænsede Lande
USA, Den Russiske Føderation, Belgien, Tyrkiet, Japan, Australien, Canada, Palestine, Syrien, Letland, Israel, Iran, Nordkorea, Sudan
Supported Languages
Spansk, Tysk, Fransk, Arabisk, Russisk, Portugisisk, Hindi, Kinesisk, Italiensk, Litauisk, Ukrainsk, Urdu, Thai, Tyrkisk, Aserbajdsjansk
Minimumanbringelse
$10
Maks. Gældsætningsgrad
1:30 (CySEC)
Depositumsmuligheder
Bankoverførsel, Kreditkort, PayPal, Kryptovalutaer, Skrill, Neteller, Moneybookers, Webmoney, QIWI
Hævningsmuligheder
Bankoverførsel, Kreditkort, Skrill, Neteller, Webmoney, Moneybookers, QIWI
Kryptovalutaer
Bitcoin
Faste Spreads
Ja
Kommission På Handler
Ja
Products
Krypto, Valutaer, Varer, CFDs, Indekser, ETFs, Aktier, Optioner
Minikonto
Nej
Premium-Konto
Ja
Demokonto
Ja
Islamisk Konto
Ja
Segregeret Konto
Nej
Managed Konto
Nej
Institutionel Konto
Nej
icon

Handl Med En Reguleret Mægler

FXEMPIRE
FØLG OS
VIGTIGE FRASKRIVELSER
Indholdet på hjemmesiden inkluderer generelle nyheder og publikationer, vores personlige analyse og meninger og indhold leveret af tredjeparter, som kun er beregnet til uddannelses- og forskningsformål. Det udgør ikke og bør ikke læses som nogen anbefaling eller råd til at foretage nogen som helst handling, herunder at foretage investeringer eller købe et produkt. Når du foretager en økonomisk beslutning, skal du udføre din egen due diligence-kontrol, anvende dit eget skøn og konsultere dine kompetente rådgivere. Indholdet på hjemmesiden er ikke personligt rettet til dig, og vi tager ikke højde for din økonomiske situation eller dine behov. Oplysningerne på dette websted leveres ikke nødvendigvis i realtid og er heller ikke nødvendigvis korrekte. Priserne, der er angivet heri, kan leveres af markedsproducenter og ikke af børser. Enhver handel eller anden økonomisk beslutning, du træffer, er på dit fulde ansvar, og du må ikke stole på nogen information, der leveres via hjemmesiden. FX Empire yder ingen garanti vedrørende nogen af oplysningerne på webstedet og bærer intet ansvar for eventuelle handelstab, du måtte lide som følge af brug af oplysninger indeholdt på webstedet. Webstedet kan indeholde reklamer og andet salgsfremmende indhold , og FX Empire kan modtage kompensation fra tredjeparter i forbindelse med indholdet. FX Empire støtter ikke nogen tredjepart eller anbefaler brug af tredjeparts tjenester og påtager sig ikke ansvaret for din brug af en sådan tredjeparts websted eller tjenester. FX Empire og dets ansatte, officerer, datterselskaber og associerede virksomheder er ikke ansvarlige og skal heller ikke de holdes ansvarlige for ethvert tab eller skader, der skyldes din brug af hjemmesiden eller afhængighed af oplysningerne på dette websted.
RISIKO ANSVARSFRASKRIVELSER
Dette websted indeholder information om kryptovalutaer, CFD-kontrakter og andre finansielle instrumenter og om mæglere, børser og andre enheder, der handler med sådanne instrumenter. Både kryptovalutaer og CFD'er er komplekse instrumenter og har en høj risiko for at miste penge. Du bør nøje overveje, om du forstår, hvordan disse instrumenter fungerer, og om du har råd til at tage den høje risiko for at miste dine penge. FX Empire opfordrer dig til at udføre din egen forskning, inden du foretager en investeringsbeslutning, og undgå at investere i noget finansielt instrument, som du forstår ikke fuldt ud, hvordan det fungerer, og hvilke risici der er involveret.