Plus500 Anmeldelse 2019

OPRET KONTO
 • CFD service. 80.6% taber penge

Plus500Anmeldelse

Plus500 Anmeldelse

Plus500, som blev stiftet i 2008, er en af verdens ledende online Contracts for Difference (CFD) -handelsplatforme for finansielle instrumenter så som Forex, ETF, aktier, varer og markedsindekser. Plus500-brandet ejes og drives af Plus500 Ltd, Plus500 Ltd står opført på listen over de vigtigste markeder på Londons Fondsbørs. Plus500 Ltd fik en plads på listen i 2013, og dets markedsværdi nåede i 2014 op over 1 milliard dollars. I dag opererer Plus500 Ltd via en række datterselskaber, der bærer Plus500-brandet.

Plus500 Videoanmeldelse

Plus500 Reguleringer

I Storbritannien opererer det under navnet Plus500UK Ltd under Storbritanniens Financial Conduct Authority’s reguleringstilsyn (FCA, FRN 509909). Plus500 opererer også under navnet Plus500CY Ltd, som hører ind under Cyperns Securities Exchange Commission’s jurisdiktion (CySEC, Licence No. 250/14). I Australien, New Zealand og Sydafrika drives virksomheden via Plus500 AU Pty Ltd under det australske Securities & Investments Comission’s ansvarsområde (ASIC, AFSL #417727). Ved udelukkende at anvende den seneste teknologi, tilbyder Plus500 sine klienter et trygt og sikkert handelsmiljø, hvor de kan handle med mere end 2000 forskellige finansielle instrumenter.

 

Plus500 Pålidelighed

Efter nu at have virket i snart et årti, har Plus500 formået at skabe sig et navn som en redelig og pålidelig mægler. Mægleren sætter en ære i at være i front, når det gælder markedsinnovation. De introducerer hele tiden nye produkter og serviceydelser for at imødegå sine klienters handelsbehov. Plus500s pålidelighed rækker dog udover de serviceydelser, som det leverer til tradere. Plus500 Ltd står opført på listen over de vigtigste markeder på Londons Fondsbørs. I sidste ende efterlever og indordner Plus500 sig internationale love og det er reguleret i 3 forskellige jurisdiktioner, nemlig Storbritannien, Cypern og Australien.

Der er også yderligere lag af beskyttelse, som Plus500 er i stand til at tilbyde sine klienter.

For eksempel:

 • Alle klienters penge opbevares på adskilte klient-bankkonti i overensstemmelse med Financial Conduct Authority’s regler for klienters penge.
 • Plus500CY Ltd bruger sine egne penge til at hedge og altså ikke klienters penge til dette formål.
 • Plus500CY Ltd overdrager ikke klienters penge til hedging-modparter.
 • Plus500CY Ltd antager ikke spekulative positioner på markedet.
 • Plus500CY Ltd er ikke underlagt hverken virksomheds- eller statsgæld.
 • Plus500CY Ltd investerer ikke detailkunders penge.

Plus500 Handelsplatforme

Plus500 forsyner sine klienter med en banebrydende privatejet handelsplatform. Desktop-handelsplatformen er et webbaseret klientprogram eller til at downloade. Den webbaserede kræver ingen downloadet software eller installering, hvorved den er let tilgængelig i de fleste lande i verden.

plus500-review-2

Mobil Platform

Plus500 handelsplatformen er ikke kun tilgængelig som en webbaseret handelsplatform, men ligeledes som en mobil handels-app til tradere, som ønsker at benytte deres smartphones eller mobile udstyr til at handle.

Plus500 er udviklet til Android, iOS og Windows. Mægler-appen til iOS giver sine klienter mulighed for at handle døgnet rundt via iPhone, iPad og Apple iWatch. Android-appen er meget stabil og virker på alle de forskellige apparater.

Plus500 Brugerflade

Handelsplatformens brugerflade er simpel og nem at forstå. Handelsskærmen er delt op i 3 overordnede sektioner med menufunktionerne placeret på venstre side af handelsskærmen. Handelsskærmens øvre sektion viser de aktiver, der er tilgængelige for handel, alt imens handelsskærmens nedre del viser handelsdiagrammet. Diagrammet kan anskues som et linjediagram eller som et søjlediagram. Der findes også tekniske indikatorer, som man kan påføre diagrammet for at få en mere detaljeret analyse af prisbevægelserne. Diagrammets tidsramme kan også reguleres fra 1 minuts perspektiv til 1 uges.

plus500-review-3

Illustrative numre

Udover alle de forskellige handelsegenskaber, der er nævnt ovenfor, byder Plus500 handelsplatformen også på adskillelige vigtige redskaber til risikohåndtering så som ”Close at Profit”, ”Close at Loss”, ”Guranteed Stop”, ”Trailing Stop” og prisalarmer.

 • Close at Profit: Tillader dig automatisk at lukke en handel, så snart den når op på en bestemt profit.
 • Close at Loss: Tillader en handel automatisk at blive lukket, hvis den når et            bestemt tabsniveau.
 • Guaranteed Stop: Med et garanteret stop sættes der en absolut grænse for ens      potentielle tab, uanset om en afvigelse forekommer. Dette redskab er specielt    velegnet til markeder med ekstrem volatilitet.
 • Prisalarmer: En prisalarm advarer dig om, at en handel har nået en bestemt pris.
 • Ulig en stopordre lukker en prisalarm ikke en handel, men tjener blot som et redskab, der hjælper én med at holde sig ajour med udviklingen på markedet.

plus500-review-4

Illustrative numre

Plus500 Kontotyper

For at holde det simpelt har Plus500 blot udviklet 2 slags konti til sine klienter, en standard handelskonto og en demokonto. Det er lige til at oprette en konto ved bare at følge nogle få trin. Klik på ”Sign Up”/”Opret Konto” for at blive ledt til oprettelsessiden.

plus500-review-5

På denne side vil du blive bedt om at vælge mellem en konto med Rigtige Penge og en Demokonto. Vores anbefaling på dette stadie er, at du vælger Demokontoen. Hvis du er en ny bruger, foreslår vi dig at gå efter Demokontoen, idet du altid har mulighed for at skifte til en konto med rigtige penge på et senere tidspunkt.

plus500-review-6

Efter at have valgt demoudgaven som din konto, vil du blive ledt til registreringssiden. Her skal man bare tilføje den påkrævede information i formularen og så klikke på ”Opret Konto”-knappen. Hvis du har brug for assistance til at oprette din handelskonto, så klik på ”Live Chat” for at kalde pop op-vinduet til live chat frem. Efter du har bekræftet, at alle detaljerne er korrekte og har klikket på Opret Konto-knappen, vil du blive ledt direkte til handelsskærmen. Hvis du ønsker at handle med rigtige penge, så vælg kontoudgaven med rigtige penge i Menuen, som er placeret i venstre side af handelsskærmen.

Plus500 Provisioner & Spreads

Når til kommer til at vælge en mægler er handelsprisen en af de vigtigste faktorer, som bør overvejes. Priser kan inddeles i 2 kategorier, provisioner og spreads. Hos Plus500 er der ingen provisioner involveret i nogen handel. Tradere er i stedet forpligtet til at betale faste spreads af de aktiver, som de handler med. Den følgende liste nedenfor viser de typiske Minimum-spreads, som anvendes hos Plus500 (Bemærk, at der er dynamiske spreads).

Instrument  Spredninger
Guld (XAU) 0.03%
EUR/USD 0.01%
GBP/USD 0.01%
EUR/GBP 0.03%
UK 100 0.01%
ASX 200 0.01%
FDAX 0.01%
USO Oil Fund (ETF) 0.29%
Brent Crude 0.04%
Wheat 0.25%


Plus500 Anbringelses & Hævningsmuligheder

Anbringelser og hævninger hos Plus500 er simple og understøttet af de følgende metoder:

 • Større Kreditkort så som VISA, Mastercard.
 • Bankoverførsel
 • Paypal
 • Skrill

For at foretage en anbringelse skal du blot følge disse trin:

 • Trin 1: Klik ”Pengeforvaltning”, og Vælg så ”Anbring”
 • Trin 2: Vælg de foretrukne anbringelsesmuligheder
 • Trin 3: Udfyld formularens påkrævede felter, og klik på ”Send”

For at indlede en hævning ligner processen den, som når du prøver at anbringe penge. I stedet for at anbringe vælger du bare hævningsmulighederne under ”Pengeforvaltning”. Den typiske behandlingstid, der kræves for en anmodning om at hæve er 1 til 3 arbejdsdage. Efter anmodningen er godkendt varer det yderligere nogle få dage, før pengene dukker op på din konto:

 • Kreditkort: I lighed med procestiden forbundet med kreditkortsbankoverførsler
 • Bankoverførsler: Normalt indenfor 5 arbejdsdage
 • eWallets: 3 til 7 arbejdsdage

Plus500 Kundeservice

Plus500s kundeservice er tilgængelig døgnet rundt hele ugen. Tradere kan komme i kontakt med kundeservice via e-mail eller live chat. For at gøre det nemmer for tradere, der ikke taler engelsk er Plus500s hjemmeside og platform tilgængelig på 31 forskellige sprog. Nogle af hovedsprogene, der understøttes er tysk, fransk, spansk, kinesisk, bahasa (indonesisk), malaj, polsk, russisk, hollands, italiens og arabisk.

Fordele

 • Gratis Demokonto
 • Reguleret i Flere Jurisdiktioner
 • Brugervenlig Handelsplatform
 • Bred vifte af handelsaktiver
 • Fed Mobil Platform

Ulemper

 •  FAQ’en er dårligt placeret, hvilket gør den svær at finde
 • Ingen MetaTrader Handelsplatform
 • Ingen Støtte til Handelsuddannelse

Konklusion

På baggrund af vores anmeldelse af Plus500 var vi imponeret over udvalget af instrumenter, som de er i stand til at dække. Vi var ligeledes imponeret over deres WebHandelsplatforms funktionalitet og lethed. Ydermere leverer  Plus500 Ltd står opført på listen over de vigtigste markeder på Londons Fondsbørs market , en pålidelig og redelig ydelse til sine klienter. Angående kvaliteten af Plus500s service har mægleren formået at demonstrere, at de er i stand til at imødekomme nærmest alle tradere i industrien. Det er ikke overraskende, at Plus500 er en af det mest populære navne indenfor onlinehandel.

Plus500 Q&A

Er Plus500 reguleret?

Ja. Plus500 er reguleret i 3 forskellige jurisdiktioner. I Storbritannien er Plus500 er under FCAs kompetenceområde (FRN 509909). I Australien, New Zealand og Sydafrika er Plus500 i form at datterselskabet Plus500AU Ltd reguleret af ASIC (AFSL #417727). Plus500 opererer også i form af Plus500CY Ltd og er reguleret af CySEC (Licence No. 250/14).

Hvor sikker er Plus500 – Er Plus500 et svindelnummer?

Plus500 efterlever alle sine regulære krav, der er designet til at beskytte traders og det indordner sig også internationale virksomhedsstandarder. Dertil kommer, at Plus500 tradere er beskyttet af investorens kompensationsordning i Storbritannien og Cypern. Plus500 Ltd står opført på listen over de vigtigste markeder på Londons Fondsbørs.

Hvordan tjener Plus500 penge?

Plus500 tjener penge ved at forlange et fast spread på handlede aktiver. Plus500s spreads er konkurrencedygtige i sammenligning med andre forex & CFD’er-firmaer/CFD-firmaer.

Hvordan anbringer man på en Plus500-konto?                         

Du kan anbringe penge på din Plus500-konto ved at benytte et kreditkort, en bankoverførsel eller en ewallet. 

For at foretage en anbringelse, så klik på denne side og følg simpelthen de følgende trin: 

 • Trin 1: Klik på ”Pengeforvaltning”, og Vælg så ”Anbring”
 • Trin 2: Vælg de foretrukne anbringelsesmuligheder
 • Trin 3: Udfyld de påkrævede felter i formularen, og klik på ”Send”

Hvordan hæver man penge fra Plus500?

Hævninger hos Plus500 foretages via kreditkort, bankoverførsel og ewallet. For at indlede en hævning ligner processen den, som når du prøver at anbringe penge. I stedet for at anbringe vælger du bare hævningsmulighederne under ”Pengeforvaltning”. Den typiske tid, som en hævningsanmodning kræver er 1 til 3 arbejdsdage.

Hvordan opretter man en konto hos Plus500?

At oprette en konto hos Plus500 er en simpel og kort proces, som kan foretages online. Udfyld blot den korte registreringsformular på Plus500s hjemmeside eller app, og følg anvisningerne.

Er Plus500 pålidelig?

Ja.  Plus500 Ltd står opført på listen over de vigtigste markeder på Londons Fondsbørs og har været virksomme siden 2008. Plus500 er reguleret af Storbritanniens Financial Conduct Authority (FCA, FRN 509909), jurisdiktionen under Cyprus Securities Exchange Commission (CySEC, Licence No. 250/14), den australske Securities & Investments Commission (ASIC, AFSL #417727).

Anvender Plus500 MetaTrader?

Nej. Plus500 anvender ikke MetaTrader handelsplatforme. Plus500 anvender sin egen privatejede handelsplatform, der er tilgængelig som en webbaseret platform så vel som en mobil handels-app.

Hvad er Plus500s kapitalstruktur?

Alt imens kapitalstrukturen afhænger af det specifikke instrument, er Plus500s tilgængelige kapitalstruktur maksimum 1:30. Den kapitalstruktur, der leveres af Plus500 er i overensstemmelse med klienternes behov og krav og er attraktiv i sammenligning med industriens andre konkurrenter.

Plus500Overblik

Firmainformation

MægleroplysningerInfo
Reguleret afASIC, CySEC, FCA, FSB, MAS
PartnerskaberAtletico Madrid Football Club
HovedkvarterslandIsrael
Grundlæggelsesår2008
Offentligt HandletJa
Antal Ansatte200

Depositummuligheder

Kreditkort, Moneybookers, PayPal, Skrill, Bankoverførsel

Hævningsmuligheder

Kreditkort, Moneybookers, PayPal, Skrill, Bankoverførsel

Kontaktinformation

Handelskontomuligheder

KontotypeInfo
Min. Depositum$100
Maksimal Gældsætningsgrad1:30
MinikontoNej
DemokontoJa
Premium-KontoJa
Islamisk KontoJa
Managed KontoNej

Plus500 Handelsegenskaber

Passende Til

TraderniveauJa/Nej
BegyndereNej
ProfessionelleJa
SkalperingNej
DagshandelJa
Ugentlig HandelJa
Hurtig HandelNej
Social HandelNej

Kundeservice

TidJa/Nej
24 Timers StøtteJa
Service I WeekenderneJa

Kundeservicesprog

Arabisk, Hollands, Engelsk, Fransk, Tysk, Hebraisk, Italiensk, Polsk, Spansk

Handelstjenester

ServiceInfo
Støttede HandelsplatformePlus500
Faste SpreadsJa
E-mail-AlarmerJa
Garanteret Stop LossJa
Garanterede Limiterede OrdrerJa
Kryptovaluta MønterJa

Støttede Instrumenter

InstrumenttypeJa/Nej
ValutaerJa
VarerJa
CFDsJa
IndekserJa
ETFsJa
AktierNej
ObligationerNej
KryptovalutaerJa

Plus500Brugeranmeldelser

Vurdér denne mægler
 • 5.0
  Great reliable broker
  Nadav
 • 5.0
  Excellent
  Dio
 • 1.0
  Great, but fundamentally flawed.
  Curtis
 • 2.0
  Failure to notify
  Trenton
 • 4.0
  Leverage
  Zakhele
Læs Mere Plus500 Brugeranmeldelser

Seneste Tweets fra@plus500

Opret Konto hos Plus500CFD service. 80.6% taber penge

Toppromoveringer

Topmæglere