broker

Vantage AU Anmeldelse 2022

Your capital is at risk

FX Empire sticks to a strict review standards.Learn how we make moneyandour review methodology.
Vantage AU Main Features
☑️
Reguleringer
ASIC (Australien)
️🗺
Supported Languages
Engelsk, Spansk, Fransk, Kinesisk
💰
Products
Valutaer, Varer, CFDs, Indekser, Aktier, Krypto
️💵
Minimumanbringelse
$200
💹
Maks. Gældsætningsgrad
1:30 (ASIC)
📊
Handelsplatforme
MT4, MT5, tradingview
Se mere
Check if...
unknownVantage AU accepts clients from your country:
Choose your country:

Your capital is at risk

broker

Your capital is at risk

See Vantage AU Full Information
Broker General Information
Handelsegenskaber
Other Details
Hovedkvartersland
Australien
Grundlæggelsesår
2009
Reguleringer
ASIC (Australien)
Offentligt Handlet
Nej
Antal Ansatte
200+
Handelsplatforme
MT4, MT5, tradingview
Begrænsede Lande
USA, Kina, Japan, Burundi, Canada, Republikken Congo, Cuba, Cypern, Eritrea, Nordkorea, Irak, Guinea, Guinea-Bissau, Mali, Montenegro, Iran, Bermuda, Puerto Rico, Sudan, Yemen, Singapore, Albanien, Centralafrikanske Republik, Libyen, Guam, Syrien, Sierra Leone, Venezuela, Libanon, Myanmar (Burma), Somalia, Sydsudan, Spanien, Afghanistan, Zimbabwe, Hviderusland, Bosnien-Hercegovina
Supported Languages
Engelsk, Spansk, Fransk, Kinesisk
Minimumanbringelse
$200
Maks. Gældsætningsgrad
1:30 (ASIC)
Depositumsmuligheder
Bankoverførsel, Kreditkort, Bpay, Hævekort, Broker to Broker
Hævningsmuligheder
Bankoverførsel, Kreditkort, Bpay, Hævekort, Broker to Broker
Kryptovalutaer
Bitcoin Cash, Bitcoin, Litecoin, Ethereum
Faste Spreads
Nej
Kommission På Handler
Ja
Products
Valutaer, Varer, CFDs, Indekser, Aktier, Krypto
Minikonto
Ja
Premium-Konto
Ja
Demokonto
Ja
Islamisk Konto
Nej
Segregeret Konto
Ja
Managed Konto
Nej
Institutionel Konto
Nej
icon

Handl Med En Reguleret Mægler

FXEMPIRE
FØLG OS
VIGTIGE FRASKRIVELSER
Indholdet på hjemmesiden inkluderer generelle nyheder og publikationer, vores personlige analyse og meninger og indhold leveret af tredjeparter, som kun er beregnet til uddannelses- og forskningsformål. Det udgør ikke og bør ikke læses som nogen anbefaling eller råd til at foretage nogen som helst handling, herunder at foretage investeringer eller købe et produkt. Når du foretager en økonomisk beslutning, skal du udføre din egen due diligence-kontrol, anvende dit eget skøn og konsultere dine kompetente rådgivere. Indholdet på hjemmesiden er ikke personligt rettet til dig, og vi tager ikke højde for din økonomiske situation eller dine behov. Oplysningerne på dette websted leveres ikke nødvendigvis i realtid og er heller ikke nødvendigvis korrekte. Priserne, der er angivet heri, kan leveres af markedsproducenter og ikke af børser. Enhver handel eller anden økonomisk beslutning, du træffer, er på dit fulde ansvar, og du må ikke stole på nogen information, der leveres via hjemmesiden. FX Empire yder ingen garanti vedrørende nogen af oplysningerne på webstedet og bærer intet ansvar for eventuelle handelstab, du måtte lide som følge af brug af oplysninger indeholdt på webstedet. Webstedet kan indeholde reklamer og andet salgsfremmende indhold , og FX Empire kan modtage kompensation fra tredjeparter i forbindelse med indholdet. FX Empire støtter ikke nogen tredjepart eller anbefaler brug af tredjeparts tjenester og påtager sig ikke ansvaret for din brug af en sådan tredjeparts websted eller tjenester. FX Empire og dets ansatte, officerer, datterselskaber og associerede virksomheder er ikke ansvarlige og skal heller ikke de holdes ansvarlige for ethvert tab eller skader, der skyldes din brug af hjemmesiden eller afhængighed af oplysningerne på dette websted.
RISIKO ANSVARSFRASKRIVELSER
Dette websted indeholder information om kryptovalutaer, CFD-kontrakter og andre finansielle instrumenter og om mæglere, børser og andre enheder, der handler med sådanne instrumenter. Både kryptovalutaer og CFD'er er komplekse instrumenter og har en høj risiko for at miste penge. Du bør nøje overveje, om du forstår, hvordan disse instrumenter fungerer, og om du har råd til at tage den høje risiko for at miste dine penge. FX Empire opfordrer dig til at udføre din egen forskning, inden du foretager en investeringsbeslutning, og undgå at investere i noget finansielt instrument, som du forstår ikke fuldt ud, hvordan det fungerer, og hvilke risici der er involveret.