FXEMPIRE
Alle
Ad
Coronavirus
Vær Sikker, FølgVejledning
Verden
94,395,518Bekræftet
2,019,868Dødsfald
67,440,213Genvundet
Henter Placering Data ...
Reklame
Reklame
Bitcoin Bitcoin Cash

Køb og sælg Bitcoin Cash

Siden den. 1. august er Bitcoin cash blevet en populær kryptovaluta, der tiltrækker opmærksomhed pga. sine teknologiske forbedringer. For tiden er det ikke alle børser, der giver mulighed for handel med Bitcoin cash, men Plus50 lader tradere og investorer købe og sælge Bitcoin cash på en nem måde. Man behøver blot at logge ind hos Plus50 *(Der tabes penge på 76.4% af CFD-detailkontiene.)og anbringe penge via bankoverførsel eller kreditkort for at kunne handle Bitcoin cash fra sin desktop eller mobil-app. AvaTrade giver ligeledes tradere mulighed for at købe og sælge Bitcoin cash via en avanceret handelsplatform med lave spreads og hurtig udførelse.

Man kan logge ind hos FXTM her.

Reklame

Handel med Bitcoin Cash

Til dem, som agter at udytte fordelene ved Bitcoin cash og andre kryptovalutaers kursbevægelser, forsyner Plus500 tradere med omgående adgang til handel med Bitcoin cash, Bitcoin, Ethereum og andre kryptovalutaer. Processen er hurtig og nem med en bekvem og avanceret handelsplatform (desktop og mobil), lave spreads og omgående udførelse. Klik her for flere detaljer *(Der tabes penge på 76.4% af CFD-detailkontiene.).

Bitcoin-Forgreningen

I begyndelsen af august undergik Bitcoin-branchen en større forandring med det, som kom til at blive kendt som Bitcoin-Forgreningen. I stedet for at dykke for langt ned i de tekniske aspekter, der har vist sig at være en udfordring for selv den bedste tekniske begavelse, er de mest betydningsfulde følger for traderene, at bitcoins blev delt i to, hvoraf den ene fortsat hedder Bitcoin, alt imens den anden del kom til at hedde Bitcoin cash. Denne adskillelse forårsagede en hel den spænding hos tradere såvel som hos teknikerne vedrørende, hvordan den præcist ville foregå samt hvilken indflydelse den ville have på bitcoin-markedet mht. priser, teknologi, numre osv.

Hvad er Bitcoin Cash?

Den gode nyhed er, at adskillelsen indtil videre er blevet håndteret temmelig godt og at der inden for bitcoin-netværket ikke har været forlydender om nogle større problemer. Det har ført til oprettelsen af en ny kryptovaluta ved navn Bitcoin cash. Den begyndte med et samlet omfang på omtrent 20% i forhold til Bitcoins og tilsvarende med en pris, der rundt regnet udgjorde 20% af bitcoins, men siden da er den faldet betragteligt, både hvad angår pris og markedskapitalisering. Adskillelsen har også bevirket, at mange minere har foretaget et skift fra bitcoin til bitcoin cash, og det er denne eksodus, der var den væsentlige bekymring for bitcoin-branchen, men indtil nu har vandringen mod Bitcoin cash været rimelig minimal og har ikke skabt den store bekymring. Idéen bag adskillelsen var at gøre antallet af transaktioner muligt på Bitcoin-markedet, hvilket mere eller mindre er blevet opnået stort set.

Kom i Gang med Bitcoin-Handel i Dag

Hvordan køber man Bitcoin Cash?

Nu når arbejdet er færdigt, følger spørgsmålet om, hvor og hvordan man køber bitcoin cash. Den mest simple metode, især hvis du var i besiddelse af nogle bitcoin i din wallet da adskillelsen skete, er, at du ville have modtaget et tilsvarende beløb i Bitcoin cash i din wallet. Såfremt dette ikke er tilfældet, er du nødt til at anmode om det samme hos din mægler eller børs og få bitcoin cash ind i din wallet. Nogle børser giver et tilsvarende beløb i Bitcoin cash, mens andre af forskellige grunde giver en smule mindre, men det er noget, som du skal have klargjort hos din børs.

Problemet med en sådan gratis kredit af Bitcoin cash er, at du endnu ikke ville være i stand til nemt at hæve dem. Mange af børserne står fortsat overfor en masse tekniske udfordringer i forhold til, hvordan de skal håndtere denne bestemte Bitcoin-adskillelse, og det kan endda tage flere måneder inden børserne begynder at lade Bitcoin cash blive hævet.

Men med kryptovalutaernes stigende popularitet og Bitcoin cashs tiltrækning leverer mange børser, så som CEO.IX, Kraken og Bithumb, alligevel god service omkring køb og salg af den nye digitale valuta.

Bitcoin Cash Børser

Den næste metode, hvis du ikke er i besiddelse af Bitcoin cash, er at gå til en børs og købe dem. Nogle af de større Bitcoin-børser som CEO.IX, Kraken og Bittrex er allerede begyndt at handle i Bitcoin cash og oplever svulmende mængder af dem. Så alt hvad du behøver at gøre, er at gå ind på disse børssider, kaste et blik på udbud og efterspørgsel og prisen og få fat i dem. Selvom Kraken var begyndt at handle i Bitcoin cash i dagene efter forgreningen, er det først i dag, at de er begyndt at acceptere anbringelser og hævninger i Bitcoin cash, hvad der er et tegn på denne kryptovalutas stigende udbredelse.

Når du først har modtaget dine Bitcoin cash, enten af børsen eller ved at købe dem af børsen, kan du bruge dem på hvilken som helst måde, du ønsker præcis ligesom du ville spendere enhver anden altcoin for den sags skyld. Du ville også kunne veksle dem til Bitcoin igen og ligeledes bruge bitcoinene. Så simpelt er det.

Men der er dog et par ting, som man skal holde sig for øje. Adresserne er identiske hos bitcoin og bitcoin cash, og således indebærer afsløringen af en af dem automatisk afsløring af den anden, hvilket er temmelig risikabelt i forhold til sikkerhed og privatliv. Man afslører tillige sin offentlige nøgle og ikke ens private nøgle, hvad der ville betyde, at man mister et specifikt lag af sikkerhed, som er indbygget i kryptovalutabranchen. Dette er blot et par ting, som man må holde dig for øje før man begynder at bruge Bitcoin cash. En af idéerne til, hvordan man overkommer dette problem ville være at flytte bitcoinsene eller bitcoin cashene til en helt ny adresse, så man kan sørge for den anden dels tryghed og sikkerhed.

Hvad er Fordelene ved Bitcoin Cash sammenlignet med Bitcoin?

Bitcoin cash-markedets begyndelse har været lys, idet det begyndte med en stor markedskapitalisering og med et stort prismærke. Pga. adskillelsen er Bitcoin cash ikke længere forbundet med Bitcoin på nogen måde og må således overleve for sig selv. Hvordan den overlever, vil vi finde ud af i løbet af de kommende dage, da vi venter på, at flere og flere minere begiver sig ind på Bitcoin cash-markedet og begynder at mine. Akkurat ligesom enhver anden kryptovaluta er det meget vigtigt, at Bitcoin cash får tilstrækkelig behandlingskapacitet (hashrate) af minerne til at forsætte med at bygge blockchainen. Ellers vil den langsomt visne og dø. Det er vigtigt for Bitcoin cash-branchen, at den opbygger et godt økosystem omkring sig selv, så den kan vedblive at tilfredsstille dem, der investerer i den. Det vil blive afgørende parametre for, at sådanne instrumenter kan opnå succes.

Bitcoin cash bliver nødt til at udvikle sit eget marked og vise, at den er anderledes og mere brugbar end Bitcoin. Indtil videre har fremgangen for Bitcoin cash på transaktionsmarkedet været langsom, men det forventes, at den vil tage til i hastighed og styrke i løbet af de kommende dage, eftersom flere og flere tradere og investorer begynder at indse, at den er kommet for at blive. En af de største fordele, som den allerede har, er den kendsgerning, at alle som ejede Bitcoin d. 1. august automatisk vil få et tilsvarende antal Bitcoin cash og med den hastige vækst, som wallets oplever, og med børserne, der accepterer den, er det sandsynligt, at Bitcoin cash kommer til at klare sig godt.

En anden stor fordel ved Bitcoin cash er dens større block limit. Det var en af de væsentlige ulemper ved Bitcoin-markedet og grunden til, at Bitcoin cashs tilhængere i første omgang ønskede en adskillelse. Nu ville de med den højere grænse være i stand til at udføre et langt større antal transaktioner, som ville hjælpe Bitcoin cash med at nå til denne teknologis næste stadie.

Hvad Kommer der til at Ske med Bitcoin-Netværket?

Hvad dette betyder for Bitcoin-netværket er, at banen kridtes for teknologiens vækst og for det standpunkt, at teknologien ville tage hensyn til alle i takt med, at den vokser. Hvad denne adskillelse har gjort er, at den har vist markedet, at teknologien er villig til at lytte til markedet og dets behov og til at tilpasse sig disse. Så snart Bitcoin cash-markedet begynder at trives, vil det også vise, at denne teknologiske adskillelse ikke nødvendigvis betyder, at den ene er bedre end den anden eller at den ene bliver nødt til at gå bort, for at den anden kan overleve, men snarere at de begge kan overleve og bidrage til netværkets og teknologiens vækst.

Det kunne ligeledes resultere i lavere transaktionsgebyrer for både bitcoin og bitcoin cash, hvad der sidenhen ville medføre, at investorer og tradere ville være mere tilbøjelige til at anskaffe sig flere bitcoins og bitcoin cash. En sådan reduktion af gebyrer kan opnås i kraft af den kendsgerning, at Bitcoin cash har hjulpet med at udvide netværkets størrelse, hvilket burde implicere, at der nu er mindre ophobning. Den slags fordele driver sandsynligvis flere og flere af Bitcoins tradere og minere hen imod Bitcoin cash, hvilket ville hjælpe det marked med at trives, vokse teknologisk og også modnes til at blive et forbillede for andre kryptovalutaer. Den seneste adskillelse vil som fænomen forstærke tilliden til den type instrumenter, hvad der sidenhen ville føre til, at flere lande begynder at indføre sådan en teknologi.

Bitcoin-markedet er allerede begyndt at vise sin godkendelse, idet efterspørgslen er vokset og priserne har oversteget 7000 dollar-stregen for i skrivende stund at begive sig hen imod 8000 dollar-stregen. Det viser, at Bitcoin-netværket er i live og at det trives, hvilket forventeligt vil hjælpe Bitcoin cash med at opnå den samme effekt.

Kom i Gang med Bitcoin-Handel i Dag

Seneste Artikler

Se Alle
Loading
Loading

Handl Med En Reguleret Mægler

  • Din kapital er i risikozonen
IMPORTANT DISCLAIMERS
The content provided on the website includes general news and publications, our personal analysis and opinions, and contents provided by third parties, which are intended for educational and research purposes only. It does not constitute, and should not be read as, any recommendation or advice to take any action whatsoever, including to make any investment or buy any product. When making any financial decision, you should perform your own due diligence checks, apply your own discretion and consult your competent advisors. The content of the website is not personally directed to you, and we does not take into account your financial situation or needs.The information contained in this website is not necessarily provided in real-time nor is it necessarily accurate. Prices provided herein may be provided by market makers and not by exchanges.Any trading or other financial decision you make shall be at your full responsibility, and you must not rely on any information provided through the website. FX Empire does not provide any warranty regarding any of the information contained in the website, and shall bear no responsibility for any trading losses you might incur as a result of using any information contained in the website.The website may include advertisements and other promotional contents, and FX Empire may receive compensation from third parties in connection with the content. FX Empire does not endorse any third party or recommends using any third party's services, and does not assume responsibility for your use of any such third party's website or services.FX Empire and its employees, officers, subsidiaries and associates, are not liable nor shall they be held liable for any loss or damage resulting from your use of the website or reliance on the information provided on this website.
RISK DISCLAIMER
This website includes information about cryptocurrencies, contracts for difference (CFDs) and other financial instruments, and about brokers, exchanges and other entities trading in such instruments. Both cryptocurrencies and CFDs are complex instruments and come with a high risk of losing money. You should carefully consider whether you understand how these instruments work and whether you can afford to take the high risk of losing your money.FX Empire encourages you to perform your own research before making any investment decision, and to avoid investing in any financial instrument which you do not fully understand how it works and what are the risks involved.
FØLG OS