Om Os - FX Empire

  FX Empire er FX Empire Networks flagskib.

  FX Empire Network er sammensat af finansielle sider af den højeste kvalitet.

  Indenfor FX Empire Network forsyner vi vores læsere med de mest specialiserede og mest betimelige tekniske analyser, fundamentale analyser og nyheder; dette for at styrke dem, så de kan foretage de bedst mulige finansielle beslutninger for dem selv.

  FX Empire Networks nyhedsredaktion og analyseafdelinger følger de internationale markeder tæt og skaber egenudviklet højkvalitetsindhold på daglig basis. FX Empire Networks medlemmer af nyhedsredaktionen og analyseteamet har alle akademiske baggrunde indenfor finansfaget eller lignende; de fleste har over 10 års erfaring indenfor faget.

  Alle FX Empires analytikere har minimum syv års erfaring med Forex-handel og -analyse. FX Empires analyseteam skaber dagligt og ugentligt tekst- og videobaserede analyser og tilbyder prognoser angående, hvor de mener, at markederne er på vej hen. Vores læsere bliver forsynet med data, vist både i tekster, grafer og videoer, hvilket giver dem den største forståelse af, hvad der foregår på markedspladsen.

  Vi forøger konstant vores nyhedsredaktioner og vores analyseafdelinger, da vi stræber efter at udvide det indhold, som vi leverer til FX Empire Networks gæster.

  Top Promotions
  Top Brokers

  FX Empire - firmaet, de ansatte, datterselskaberne og de associerede virksomheder er ikke ansvarlige. De kan heller ikke holdes ansvarlige i fællesskab eller hver for sig for noget tab eller nogen skade, der indtræffer som følge af afhængighed af information, bragt på denne hjemmeside. Dataene, som denne hjemmeside indeholder, er hverken nødvendigvis bragt i real time eller er nødvendigvis akkurate.
  FX Empire vil eventuelt modtage kompensation fra de firmaer, som indgår i netværket.

  Alle priserne er lagt af market makers og ikke via udvekslinger. Således kan nogle priser vise sig ikke at være nøjagtige og de kan adskille sig fra den reelle markedspris. FX Empire bærer intet ansvar for eventuelle handelstab, som man måtte pådrage sig som følge af brugen af hvilke som helst data indenfor FX Empire.