Økonomiske Nyheder

  for 9 måneder siden

  2016 – Årets Mest Indflydelsesrige Folk

  Hvem vil vi huske fra dette år, som tilføjede den højtelskede volatilitet på markederne, som forsynede investoren med en mulighed for at trives eller i nogle tilfælde…? Donald Trump måtte rangere deroppe som nummer 1 med Janet Yellenas som nummer to, selvom Trump måske ville blive en smule fornærmet, hvis han skulle opdage Yellen som … Continue reading 2016 – Årets Mest Indflydelsesrige Folk

  Favorites

  SymbolSidste PrisSkiftDiagram

  Live Bud

  Top Promotions
  Top Brokers

  FX Empire - firmaet, de ansatte, datterselskaberne og de associerede virksomheder er ikke ansvarlige. De kan heller ikke holdes ansvarlige i fællesskab eller hver for sig for noget tab eller nogen skade, der indtræffer som følge af afhængighed af information, bragt på denne hjemmeside. Dataene, som denne hjemmeside indeholder, er hverken nødvendigvis bragt i real time eller er nødvendigvis akkurate.
  FX Empire vil eventuelt modtage kompensation fra de firmaer, som indgår i netværket.

  Alle priserne er lagt af market makers og ikke via udvekslinger. Således kan nogle priser vise sig ikke at være nøjagtige og de kan adskille sig fra den reelle markedspris. FX Empire bærer intet ansvar for eventuelle handelstab, som man måtte pådrage sig som følge af brugen af hvilke som helst data indenfor FX Empire.