Reklame
Reklame

Aktier

Lande Sektorer

USA
NYSE blev oprettet i 1792, og den er verdens største børs i markedskapital og den handler med aktier for næsten 2.800 virksomheder. Virksomheder, der er noteret på NYSE, omfatter store virksomheder som Walt Disney, Verizon, Ford Motor og Boeing. NASDAQ er et sammensat indeks bestående af teknologi, forbrugertjenester, sundhedsydelser og finansielle lagre med hovedkvarter i USA Næsten 50% af indekset består af teknologiaktier, med sin tunge teknologi vægtning giver det ekstra opmærksomhed. OTC (Over-The-Counter) er en proces, hvor værdipapirer, der ikke er noteret på NYSE, kan handles ved hjælp af børsmæglere. OTC handlede aktier opfylder ikke minimumskravene til notering på NYSE og er traditionelt mindre virksomheder som følge deraf. Sådanne virksomheder betegnes som unoterede aktier. Virksomheder som Nestle SA handles på OTC-markedet i U.S.
Østrig
Også kendt som Wiener Borse AG, der er den eneste børs i Wien, Østrig. Børsen blev grundlagt i 1771, hvilket gør den til en af de ældste i verden. Det østrigske handelsindeks (ATX) er det førende indeks for køretøjet og består af 20 aktier. Virksomheder, der handles aktivt, inkluderer OMV AG, Raiffeisen International og Telekom Østrig.
Belgien
Euronext Belgium (EURONEXT) er Belgiens eneste børs. Det vigtigste aktieindeks er BEL20. Blandt de listede er velkendte og aktivt handlende virksomheder som ABI, GBB og Telenet Group.
Canada
Den canadiske Securities Exchange, tidligere kendt som den canadiske National Stock Exchange, er en alternativ børs i Canada. For aktiemarkederne er de vigtigste aktieindekser S & P / TSX 60 og S & P / TSX sammensatte indekser.
Danmark
OMX Nordic Exchange er alternativt kendt som Nasdaq Nordic. OMX Copenhagen 25 er det største aktiemarkeds indeks for Københavns Fondsbørs, som igen er en del af Nasdaq Nordic. Blandt de børsnoterede selskaber på OMX Copenhagen 25 er Carlsberg Group og Danske Bank. Af de 25 blev 6 grundlagt i det 19. århundrede, hvor den ældste var Carlsberg Group, der blev grundlagt i 1847.
Finland
OMX Nordic Exchange er alternativt kendt som Nasdaq Nordic. OMX Helsinki 25 er det største aktiemarkeds indeks for Nasdaq Helsinki (tidligere Helsinki Stock Exchange), som igen er en del af Nasdaq Nordic. Blandt de børsnoterede selskaber på OMX Helsinki 25 er Nokia og Nordea AB.
Frankrig
Euronext Paris (EURONEXTPAR) er Frankrigs eneste børs. På listen er velkendte og aktivt handlede virksomheder som Total, L'Oréal, Sanofi, Airbus og BNP Paribas. Hovedaktieindekset er CAC 40.
Tyskland
Frankfurt Stock Exchange er Tysklands eneste børs og er blandt verdens 10 største børser efter markedsværdi. DAX30 er det største aktieindeks med børsnoterede selskaber, herunder Adidas, BMW, Deutsche Bank, Deutsche Borse og Volkswagen,
Italien
Borsa Italia MTA, er Italiens eneste børs også kaldet Piazza Affari. De vigtigste aktieindekser er FTSE MIB og FTSE Italia All-Share. Kendte virksomheder noteret på de vigtigste aktieindekser inkluderer Banca Generali, Ferrari, Fiat Chrysler Automobiles, STMicroelectronics og UniCredit Bank.
Holland
Tidligere kaldt Amsterdam Stock Exchange, er dette den eneste børs i Holland. 121 virksomheder er noteret på Euronext Amsterdam omfattende ABN AMRO Group, Air France-KLM, ING Groep, Royal Dutch Shell og Unilever. AEX-indekset, afledt af Euronext Amsterdam, består af 25 af de mest handlede værdipapirer på børsen.
Norge
OMX Nordic Exchange er alternativt kendt som Nasdaq Nordic. Oslo Børs er Norges eneste børs, der er en del af Nasdaq Nordic. OBX-indekset er det største aktiemarkedsindeks for Oslo Børs, der igen er en del af Nasdaq Nordic. Blandt de børsnoterede selskaber på OBX-indekset er DNB, Equinor og Telenor.
Portugal
Euronext Lissabon (EURONEXT LISBON) er Portugals største børs. Euronext Lissabon (EURONEXT LISBON) er Portugals største børs. Virksomheder, der er noteret på PSI20, inkluderer Banco Comercial Portugues, Energias de Portugal, Galp Energia og Jeronimo Martins.
Irland
Euronext Dublin er Irlands største børs med mere end 35.000 børsnoterede værdipapirer. ISEQ er det største aktiemarkeds indeks, der tracker resultaterne for virksomheder (ekskl. UK-registreret), der er noteret på den irske fondsbørs. Virksomheder, der er noteret på ISEQ, inkluderer AIB Group, Bank of Ireland og Kerry Group.
Spanien
Bolsa de Madrid er Spaniens største og mest internationale børs. IBEX35 er hovedaktieindekset i Bolsa de Madrid. Blandt de selskaber, der er noteret på IBEX35, er Banco Santander, Inditex og Telefonica.
Sverige
OMX Nordic Exchange er alternativt kendt som Nasdaq Nordic. OMX Stockholm 30 er det største aktiemarkedsindeks for Stockholm Stock Exchange (Stockholmsborsen), også kendt som Nasdaq Stockholm, som igen er en del af Nasdaq Nordic. Blandt de børsnoterede selskaber på OMX Stockholm 30 er Electrolux V, H&M B, Nordea Bank og Volvo B.
Schweiz
Six Swiss Exchange er Schweiz 'primære børs og understøtter handel med aktier, obligationer, sponsoreret, fonde, sponsorerede udenlandske aktier, ETF'er, ETP'er og strukturerede produkter Den anden udveksling i Schweiz er Berne eXchange. SMI-indekset er det vigtigste aktieindeks, der består af 20 aktier noteret på den seks schweiziske børs. Børsnoterede virksomheder inkluderer Credit Suisse, Nestle, Roche og UBS.
Storbritannien
London Stock Exchange blev grundlagt i 1571 og er en af verdens ældste børser og har mere end 2.600 virksomheder fra 60 børsnoterede lande. Financial Time Stock Exchange 100, mere almindeligt kendt som Footsie (FTSE 100) er det mest anerkendte benchmark-indeks på børsen. Det består af de 100 største virksomheder og repræsenterer omkring 70% af LSEs samlede markedsværdi. Marquee-virksomheder omfatter BP Plc, HSBC, GlaxoSmithKline og London Stock Exchange Group.

Handl Med En Reguleret Mægler

FXEMPIRE
FØLG OS
VIGTIGE FRASKRIVELSER
Indholdet på hjemmesiden inkluderer generelle nyheder og publikationer, vores personlige analyse og meninger og indhold leveret af tredjeparter, som kun er beregnet til uddannelses- og forskningsformål. Det udgør ikke og bør ikke læses som nogen anbefaling eller råd til at foretage nogen som helst handling, herunder at foretage investeringer eller købe et produkt. Når du foretager en økonomisk beslutning, skal du udføre din egen due diligence-kontrol, anvende dit eget skøn og konsultere dine kompetente rådgivere. Indholdet på hjemmesiden er ikke personligt rettet til dig, og vi tager ikke højde for din økonomiske situation eller dine behov. Oplysningerne på dette websted leveres ikke nødvendigvis i realtid og er heller ikke nødvendigvis korrekte. Priserne, der er angivet heri, kan leveres af markedsproducenter og ikke af børser. Enhver handel eller anden økonomisk beslutning, du træffer, er på dit fulde ansvar, og du må ikke stole på nogen information, der leveres via hjemmesiden. FX Empire yder ingen garanti vedrørende nogen af oplysningerne på webstedet og bærer intet ansvar for eventuelle handelstab, du måtte lide som følge af brug af oplysninger indeholdt på webstedet. Webstedet kan indeholde reklamer og andet salgsfremmende indhold , og FX Empire kan modtage kompensation fra tredjeparter i forbindelse med indholdet. FX Empire støtter ikke nogen tredjepart eller anbefaler brug af tredjeparts tjenester og påtager sig ikke ansvaret for din brug af en sådan tredjeparts websted eller tjenester. FX Empire og dets ansatte, officerer, datterselskaber og associerede virksomheder er ikke ansvarlige og skal heller ikke de holdes ansvarlige for ethvert tab eller skader, der skyldes din brug af hjemmesiden eller afhængighed af oplysningerne på dette websted.
RISIKO ANSVARSFRASKRIVELSER
Dette websted indeholder information om kryptovalutaer, CFD-kontrakter og andre finansielle instrumenter og om mæglere, børser og andre enheder, der handler med sådanne instrumenter. Både kryptovalutaer og CFD'er er komplekse instrumenter og har en høj risiko for at miste penge. Du bør nøje overveje, om du forstår, hvordan disse instrumenter fungerer, og om du har råd til at tage den høje risiko for at miste dine penge. FX Empire opfordrer dig til at udføre din egen forskning, inden du foretager en investeringsbeslutning, og undgå at investere i noget finansielt instrument, som du forstår ikke fuldt ud, hvordan det fungerer, og hvilke risici der er involveret.