Hjemmeside-widgets

Tilføj hvilken som helst af FX Empires gratis krypto- og finansielle hjemmeside-widgets vha. 3 simple trin: 1. Vælg de widgets, som du ønsker fra listen nedenfor - converters, markedsinfo, kalendere mm. 2. Brugerindstil widgets på en nem måde i henhold til din hjemmesides design, farver og størrelse. 3. Integration er nemt, hurtigt og gratis - bare kopier den genererede kode, og sæt den ind i din hjemmeside eller blog i løbet af sekunder. Vedrørende ekstra værktøjer og avancerede løsninger bør du venligst kontakte os på: info@fxempire.com
Markedsbud (Markeder & Krypto)
Tag FX Empires kryptovaluta mønter marked widget, og indstil den efter din hjemmesides touch & feel - indstil dit ønskede design, størrelse og farver. Når du er færdig med at indstille den, så kopier bare HTML-koden, og indfør den på din side, så den figurerer på din hjemmeside.
Markedsoversigt Widget (Kun Markeder)
Tag FX Empires widget til overblik over markedet for finansielle instrumenter, og tilpas den til din hjemmesides touch & feeling - indstil designet, størrelsen og farverne, som du ønsker. Når du er færdig med indstillingen, så kopier bare HTML-koden og sæt den ind på din side, hvorved det optræder på din hjemmeside. Vores widgets er modtagelige, så det Fulde format fungerer både på mobilen og desktoppen.
Markedsoversigt Widget (Kun Krypto)
Tag FX Empires kryptovaluta mønter og par-markedesoversigt widget, og indstil den efter din hjemmesides touch & feel - indstil dit ønskede design, størrelse og farver. Når du er færdig med at indstille den, så kopier bare HTML-koden, og indfør den på din side, så den figurerer på din hjemmeside.
Teknisk Analyse Widget (Markeder & Krypto)
Vis de valgte instrumenters tekniske analyseinfo (valutaer, varer, indekser, aktier & kryptovalutaer) på din side vha. 2 nemme trin.
Prisfelt Widget (Kun Markeder)
Lad FX Empires priskasse indgå på din side med opdaterede kurser og info om de instrumenter, som du ønsker (valutaer, varer, indekser, aktier & kryptovalutaer).
Prisfelt Widget (Kun Krypto)
Tag FX Empires kryptovaluta mønt prisfelt, og indstil det efter din hjemmesides touch & feel - indstil dit ønskede design, størrelse og farver. Når du er færdig med at indstille den, så kopier bare HTML-koden, og indfør den på din side, så den figurerer på din hjemmeside.
Overskrift Ticker Widget (Markeder & Krypto)
Lad FX Empires sidehovedticker widget indgå på din side for at vise opdaterede kurser og info om dit udvalg af instrumenter (valutaer, varer, indekser, aktier & kryptovalutaer)
Valutaomformer Widget (Kun Markeder)
Tilføj FX Empires realtids-valutaomformer til din side for at konvertere en valuta til en anden vha. 2 nemme trin.
Valutaomformer Widget (Kun Krypto)
Tag FX Empires kryptovalutaomformer, og indstil den efter din hjemmesides touch & feel - indstil dit ønskede design, størrelse og farver. Når du er færdig med indstillingen, skal du bare kopiere HTML-koden og indføre den på din side, så den figurerer på din hjemmeside.
Markedsdrivkræfter Widget (Kun Krypto)
Tag FX Empires kryptovaluta mønter og par-markedsdrivkraft widget, og indstil den efter din hjemmesides touch & feel - indstil dit ønskede design, størrelse og farver. Når du er færdig med at indstille den, så kopier bare HTML-koden, og indfør den på din side, så den figurerer på din hjemmeside.
Nyheds-feed Widget (Markeder & Krypto)
Tag FX Empires nyhedsfeed widget, og tilpas den til din hjemmesides touch & feeling - indstil designet, størrelsen og farverne, som du ønsker. Når du er færdig med indstillingen, så kopier bare HTML-koden og sæt den ind på din side, hvorved det optræder på din hjemmeside. Vores widgets er modtagelige, så det Fulde format fungerer både på mobilen og desktoppen.
Børs Widget (Kun Krypto)
Benyt FX Empires widget til Kryptovalutabørser til at berige din side med informationer om de førende kryptovalutabørser.
Økonomisk Kalender Widget (Kun Markeder)
FX Empire tilbyder en Økonomisk Kalender widget med en komplet liste over de nuværende og kommende finansielle begivenheder, inklusiv detaljer og beskrivelse for hver begivenhed.
ICO-kalender Widget (Kun Krypto)
Tilføj FX Empires ICO-kalender widget til din side vha. 2 nemme trin. Vores ICO-kalender indeholder en komplet liste over alle Kommende ICO'er, Aktive ICO'er & Nylige ICO'er (Initial Coin Offerings).
RSS Feed Widget
Brug FX Empires RSS feed til at lade vores nyheder, prognoser og oplæringsartikler indgå på din hjemmeside og 2 nemme trin.